Met ruim 10.000 m² is Van Remoortel powered by Trends & Trade hét meest complete lifestyle inkoopcentrum van België en Noord-Frankrijk. Het is een handelsplaats waar het hele jaar door gekozen kan worden uit de meest diverse collecties.  Een plaats waar u de nieuwste trends kan spotten en waar u uw goederen kan uitkiezen op het moment dat u ze nodig heeft en direct kan meenemen naar huis.

Van Remoortel treedt hier op als beursorganisator en screent de markt permanent op zoek naar nieuwe marktdeelnemers om de marktplaats zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te houden. De bezoeker van de marktplaats koopt op die wijze rechtstreeks bij de importeur, designer of fabrikant. Van Remoortel tracht door het samenbrengen van stijlen, ideeën en collecties een permanente inspiratie te zijn voor zijn bezoekers. Het enorme aanbod is afgestemd op de kleinhandelaar in de Home, Gift & Garden sector en op de interieurprofessional.

Door de uitgebreide openingsuren (ook op zondag) kan u langskomen op het moment dat u het beste schikt.

Facts

  • nabij de E17 autosnelweg

  • meer dan 10.000 m² cash & carry met de laatste nieuwigheden

  • uitgebreide openingsuren

100+ exposanten
10.000 m2
200.000+ artikelen
7 dagen per week

historiek Van Remoortel

1969

Van Remoortel is het meest complete lifestyle inkoopcentrum van België en Noord-Frankrijk voor professionelenactief in de Home, Gift en Garden sector. Opgericht in 1969 werd Ets Van Remoortel nv/sa al gauw een van de grote ‘cash and carry’-bedrijven van België.

Onder de noemer ‘Florist Self Service’ richtten we ons oorspronkelijk voornamelijk tot de bloemisterijwereld.

Het bedrijf barstte uit zijn voegen en kende over de jaren heen een sterke uitbreiding. Mettertijd verschoof de focus van loutere bloemisterij-artikelen naar decoratie-artikelen. Door het steeds grotere wordende aanbod en om de toekomstige groei te ondersteunen hadden we nood aan een nieuwe locatie.

2006

In 2006 verhuisden we naar onze huidige locatie – nabij de E17 autosnelweg. Sindsdien kunnen we onze klanten een verkoopruimte van meer dan 10.000 m² aanbieden met de laatste nieuwigheden.

50 groothandels onder één dak

2016

In 2016 werd een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling.
Op 1 oktober 2016 werd een samenwerking aangegaan met PW Markets (eigenaar Trends & Trade Venlo en TICA) voor het realiseren van een vernieuwend cash & carry-concept met een 50-tal (inter)nationale fabrikanten/importeurs uit de Home, Gift & Garden wereld volgens een shop-in-shop formule. Daarnaast werd het aanbod tevens uitgebreid met 1.000 m² shop-in-shop Fashion exposanten. Binnen een afgesloten ruimte bieden een 25-tal ondernemers hun producten aan op het gebied van modeaccessoires, kleding, bijou en verzorgingsproducten.

Na bijna 50 jaar bruisen we nog steeds van de ideeën om onze klanten een nog ruimer aanbod en een nog betere service aan te bieden.

Contactgegevens Van Remoortel

Van Remoortel powered by Trends & Trade

Bedrijventerrein Eeckelaerthof
Schrijberg 189-193
9111 Belsele
België

Wilt u meer informatie ontvangen?