Only Natural is de internationaal geregistreerde merknaam voor een productlijn gemaakt van natuurlijk papier, gerecycled en andere spannende materialen. Het bedrijf wordt gerund door Ciska Jansen en George Oud. Zij worden ondersteund door een team van gemotiveerde medewerkers, die bijdragen aan het succes. Wij ontwikkelen collecties voor de retailmarkt maar maken ook graag producten op maat.

Ciska is het bedrijf gestart in 1983 met hoofdzakelijk papierwaren. In die tijd was het fair trade denken en de aandacht voor het ecologische produceren nog erg vernieuwend in de markt. Het was warenhuis de Bijenkorf die als eerste op grotere schaal de producten in de markt heeft gezet.

Tegenwoordig biedt Only Natural naast papierwaren ook een uitgebreide lijn van ambachtelijke producten in de sector wonen en mode accessoires.

“India is ons tweede thuisland. We maken graag producten met een verhaal, wij werken al lang met verschillende producenten in India en vinden het belangrijk kansen te bieden op ontwikkeling.”

Contactgegevens

1
1

U vindt ons hier!

Only Natural

+31(0)297-36.63.55

info@onlynatural.nl

www.onlynatural.nl