TICA online

TICA online zoekt jou! Tijd voor een update.

Tijdens de exposantenavond in november hebben wij je geïnformeerd over de start van TICA met een online marktplaats. Wij zijn er van overtuigd dat we met een online marktplaats meer verkoop realiseren – en dus ook extra omzet voor jou als exposant – door de kracht van on- en offline aanbod en de voordelen hiervan voor onze pashouders.

Onze ambitie
De ambitie van TICA online is helder; dé meest inspirerende B2B online marktplaats worden, waar favoriete merken en artikelen voor inkopers  24/7 beschikbaar zijn voor zowel inkoop als inspiratie. Aankopen worden geleverd op iedere gewenste locatie of zijn af te halen bij het bezoek aan het cash & carry inkoopcentrum TICA. Ideaal voor onze – en toekomstige- pashouders die – zo blijkt uit interviews- een groot en mooi assortiment willen shoppen wanneer zij willen én met snelle levering.

Soft launch gereed
Inmiddels hebben wij een goed functionerende technische omgeving – en is hiermee de soft launch een feit- en zijn de eerste exposanten aangehaakt! Daar zijn we superblij mee; immers zonder assortiment geen (online) marktplaats.

Deelnemen
Ook jij als exposant van TICA en/of Trends & Trade kan profiteren van de voordelen van online. Met jouw aanbod online voor 200.000 pashouders profiteer je ook mee van een deel van de verwachte omzet van 11,1 miljoen binnen TICA online. Met deze online marktplaats bieden wij pashouders gemak en voordeel van off- en online verkoop en stimuleren wij hen vaker bij ons in te kopen. Jij biedt je assortiment aan wij verkopen het!

Wat hebben we van jou nodig
Allereerst; het assortiment wordt niet automatisch uit Beeyond gehaald, het moet apart ingeladen worden in TICA online.  Voordeel hiervan; je kan ervoor kiezen je aanbod on-en offline afwijkend te maken. We hebben up-to-date artikelcodes, productbeschrijvingen en sfeer- en productfotografie van je merk(en) en assortiment nodig. Het moet er vanzelfsprekend aantrekkelijk uitzien, zodat pashouders online worden geïnspireerd.

Levering van jouw artikelen aan de inkopers kan op verschillende manieren; via TICA uit een centraal magazijn, jouw levering bij TICA -binnen 3 werkdagen- of eventueel via dropshipping.

Wil je ook samenwerken en ondernemen binnen TICA online en via deze online marktplaats 200.000 pashouders bereiken?

Meld je hier aan!

Wacht niet te lang met reageren! Liefst voor 6 maart 2020, zodat we jouw merk ook kunnen meenemen in de launch van TICA online. Tijdens deze launch krijg je als merk extra exposure en aandacht – via nieuwsbrieven, events, POS materiaal, styling- voor je merk richting de potentiele kopers van je online assortiment.

 

Het team van TICA online staat voor je klaar:

Federica Federica Foroni Lo Faro – Head of e-commerce
Bereikbaar voor meer informatie, vragen & aanmelding.
T: +31-615 05 56 77  of E: federica@pwmarkets.nl

Verder bestaat het TICA online team uit:

David ’t Hart            – ICT & logistiek
Aafke Peeters              – online coördinatie
Loes Jansen                 – marketing & communicatie